Més de 40 cellers ja han confirmat la seva presència a la 24a Fira del Vi de Falset

El bon ritme d’inscripció de cellers evidencia la vitalitat d’un esdeveniment que s’ha convertit en cita obligada per a afeccionats i professionals del sector
20/02/2019

Més de 40 cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat ja han confirmat la seva participació en la 24a edició de la Fira del Vi de Falset, que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de maig. A manca de dos mesos i mig per al certamen, el bon ritme d’inscripció de cellers evidencia la vitalitat d’un esdeveniment que s’ha convertit en cita obligada per a afeccionats i professionals del sector, sabedors que a la comarca del Priorat s’elaboren grans vins reconeguts arreu del món.

En la darrera edició, l’any 2018, van ser una setantena els cellers participants en la Fira del Vi, sigui amb estand de degustació a peu de carrer o amb presència al tast de professionals. Tot fa pensar, si ens atenim al nombre de cellers inscrits actualment (més de la meitat dels inscrits en la 23a edició), que la participació de cellers en enguany també serà representativa del bon moment que viuen els elaboradors i vins de totes dues denominacions d’origen.

La Fira del Vi vol estar a l’altura dels cellers de Montsant i Priorat i, per aquest motiu, se segueix mostrant inquieta i amb voluntat de millorar. De fet, en l’edició de 2019 ja es treballa per polir les experiències de tast de vins en els diversos espais que s’habiliten durant els dies del certamen. Es tracta de garantir que els tastos es fan en les millors condicions possibles, amb els vins servits de la millor manera…

El repte consisteix a cuidar els detalls al màxim, i que la Fira faci un nou salt qualitatiu endavant en els espais de tast, sense que això signifiqui renunciar a la vocació popular i lúdica del certamen, sense donar l’esquena al consumidor final, amb el qual la Fira ha crescut al llarg de l’últim quart de segle.

En aquest enllaç es poden consultar els cellers ja inscrits a la 24 edició de la Fira del Vi de Falset.

Other news