El president Joaquim Torra inaugurarà demà la Fira del Vi de Falset

El certamen, que ja obre portes aquesta tarda, torna a batre el rècord de participació de cellers, que s’enfila fins als 83

El president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra, serà l’encarregat d’inaugurar oficialment demà la 24a edició de la Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant), que se celebra a partir d’aquesta tarda i fins diumenge, amb una participació rècord de cellers: un total de 83, fins a vuit més que en l’edició de 2018.

L’acte d’inauguració oficial i institucional de la Fira tindrà lloc demà dissabte (4 de maig) a partir de les 12.00 hores al teatre de l’Artesana de Falset. Com altres anys, serà un acte que comptarà amb parlaments i, alhora, es convertirà en un acte d’homenatge a persones i institucions que han estat fonamentals en el desenvolupament vitivinícola dels darrers anys a la comarca.

El president de la Generalitat de Catalunya arribarà a Falset a les 11 del matí. Està previst que, en primer lloc, visiti el Castell de Falset-Museu Comarcal. Seguidament, es desplaçarà fins al teatre de l’Artesana, on presidirà l’homenatge i pronunciarà un parlament.

Tot i que l’acte institucional d’inauguració sigui demà dissabte, la Fira ja estarà oberta al públic aquesta tarda, en la qual també hi ha programat (a les 20.30 hores) un concert de Pep Sala, component dels mítics Sau.

Els estands de Fira del Vi de Falset estaran oberts avui (a partir de les 18.00) i dissabte i diumenge (de les 11.00 a les 21.00).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email