Una quarantena de cellers ja s’han inscrit a la Fira del Vi de Falset

Una quarantena de cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant ja han confirmat la seva participació en la propera Fira del Vi de Falset, que tindrà lloc del 30 d’abril al 3 de maig. Així doncs, i a l’espera que aquest nombre de cellers segueixi augmentant durant els propers tres mesos, la mostra ja compta amb una elevada representació de cellers a la comarca.

Cal recordar que en la passada edició, la Fira del Vi va reunir fins a 83 cellers, una xifra rècord. D’aquests, un 65% pertanyien a la DOQ Priorat i un 35% a la DO Montsant. L’organització de la Fira afirma que el ritme d’inscripció al certamen d’enguany és molt similar al de 2019, amb la qual cosa aquest 2020 també s’espera una significativa concurrència de cellers.

De fet, l’elevada participació de cellers al certamen és un fet habitual, una evidència de la vitalitat d’un esdeveniment que enguany celebrarà el seu 25è aniversari, convertit en cita obligada per a afeccionats i professionals del sector, sabedors que a la comarca del Priorat s’elaboren grans vins reconeguts arreu del món.

En aquest sentit, l’excel·lent representació de cellers de la comarca a la Fira també posa en relleu el bon moment que viuen els elaboradors i els vins les dues denominacions d’origen, DOQ Priorat i DO Montsant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email