La Fira amplia el seu calendari

La Fira del Vi de Falset celebra el 2020 el seu 25è aniversari, amb la qual cosa l’organització vol que el certamen tingui un caràcter especial. La primera gran novetat té a veure amb el calendari, ja que la Fira durarà més dies de l’habitual, en obrir portes dijous a la tarda (30 d’abril) i prolongar-se fins al diumenge (3 de maig).

En l’edició de 2020 es treballa per millorar les experiències de tast de vins en els diversos espais que s’habiliten durant els dies del certamen. Es tracta de garantir que els tastos es fan en les millors condicions possibles, amb els vins servits de la millora manera, amb l’objectiu de cobrir les expectatives d’un públic cada cop més exigent

El repte consisteix a cuidar els detalls al màxim, i que la Fira faci un nou salt qualitatiu endavant en els espais de tast, sense que això signifiqui renunciar a la vocació popular i lúdica del certamen, sense donar l’esquena al consumidor final, amb el qual la Fira ha crescut al llarg de l’últim quart de segle.

En aquest sentit, la Fira del Vi, a banda de les casetes de degustació, comptarà amb més espais que mai on es desenvolupen tastos de manera continuada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email