29a mostra de vins de
la DOQ Priorat i la DO Montsant

3, 4 i 5 DE MAIG DE 2024

Activitat

Vi-Jazz a la Torre de Fontaubella

17/05/2023 - 19:00

Sindicat (La Torre de Fontaubella)

Group 135

Group 121

15 €

A  les 19 h tast de vi del celler Sant Rafel i a les 19.30 h Concert de jazz amb The Dam Jawn feat. Dick Oatts.

The Dam Jawn és una banda formada per cinc joves músics de l’escena de Jazz holandesa. Tots ells es van formar com a grup a través d’una experiència compartida als Estats Units. Havent viscut i estudiat junts a Filadèlfia durant mig any, van trobar la seva veu col·lectiva composant i arranjant la seva pròpia música original inspirada en la seva experiència.

Tot i que els cinc components de The Dam Jawn viuen i estan actius a Amsterdam, el Quintet és molt internacional. Martín Díaz (saxo alt) i Joan Fort (guitarra) naixen a Catalunya. Philip Lewin (contrabaixista) a Stuttgart (Alemanya) y Nitin Parree (bateria), així com Frank Groenendijk (saxo tenor) són dels Països Baixos. El seu àlbum debut compta amb la col·laboració del llegendari saxofonista alt Dick Oatts, afincat a Nova York i membre de formacions icóniques de la història del jazz. The Dam Jawn s’ha unit i ha format el seu propi so inspirat en l’energia i el sentimient de l’escena actual de Jazz de Filadèlfia, així com en el seu ric passat musical.

Per aquesta ocasió, i exclusivament per aquesta gira de presentació del disc, conviden al gran Dick Oatts des de Nova York per a realitzar aquest European Tour 2023 on presenten el seu àlbum debut “Master Street”, gravat a Philadelphia a la primavera de 2022. Una ocasió única que promet ser recordada.”

Facebook
Twitter
Email