1a Fira del Vi Online
Mostra de Vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat

T’esperem a les Xarxes Socials de la Fira del Vi,
de l’1 al 3 de maig.

Programa

El Tast de Blancs

Divendres 1 de maig, 19.00 h

Amb la participació dels sommeliers, Ferran Centelles, Meritxell Falgueras, Dani Corman, Jordi Melendo i Marc i Enric Aguiló; i amb la música de la Soul Machine i el seu Priorat Soul.

Els vins que es tastaran són:
Escanya-vella (Celler Marc Ripoll), La Pua (Celler Comunica), Halleluya (Terra de Vinyaters), Aretheal (Marc Aguiló), Mas d’en Compte (Cal Pla), Nelin (Clos Mogador) i Solposot Blanc (Cellers Sant Rafel).

Compra de vins online i contacte
https://vinsprioratimontsant.com
info@aguilovinateria.com · info@vinsiolisdelpriorat.com

Organitza
Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat

Inauguració virtual

Dissabte 2 de maig, 10.00 h

Inauguració virtual amb la participació del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra; la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà;  la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; l’alcalde de Falset, Carlos Brull; el president de la DOQ Priorat, Salustià Álvarez; la presidenta de la DO Montsant, Pilar Just; i el president de l’INCAVI, Salvador Puig. 

Presentació del cartell de Marina Capdevila

Organitza
Fira del Vi de Falset

Tast de DO Montsant

Dissabte 2 de maig, 10,45 h

La DO Montsant ofereixun tast virtual per poder descobrir la gran varietat de matisos de la denominació: sòls diversos, orografies i climes variants.

Contacte
info@domontsant.com

Organitza
DO Montsant

L'Hora de la DOQ Priorat

Dissabte 2 de maig, 12.00 h

El doctor Jordi Diloli, professor d’Història de la URV, ens acompanyarà en un recorregut per la història del vi per descobrir-nos els seus orígens en la humanitat i detallar-nos com va arrelar el cultiu del raïm i la producció de vi a la DOQ Priorat.

Contacte
info@doqpriorat.org

Organitza
DOQ Priorat

Vermut musical

Dissabte 2 de maig, 13.00 h

Vermut musical des de Mas Martinet amb els dj’s habituals de la Fira: THREE LITTLE BIRDS by Falçet Soundsystem.

Organitza
Fira del Vi de Falset

Món Champagne

Diumenge 3 de maig, 11.00 h

La DO Champagne havia de ser la convidada de la 25a Fira del Vi de Falset, amb la qual cosa hem organitzat online una xerrada sobre el xampany a càrrec de l’Ambaxaidor de Champagne a Espanya Jordi Melendo, i amb la participació de representantsde la DO Champagne.

Organitza
Fira del Vi de Falset

Subhasta solidària

Diumenge 3 de maig, 12.00 h

Subhasta en directe per Instagram live de vins de les dos denominacions d‘origen, conduïda pel periodista Xavier Graset.
Tancament amb un brindis de celebració. Subhasta a benefici de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, per a la recerca científica contra la Covid-19.

Organitza
Fira del Vi de Falset

Clausura d’aquesta 1a Fira del Vi Online

Diumenge 3 de maig, 13.00 h

Clausura d’aquesta 1a Fira del Vi de Falset ONLINE des del Celler cooperatiu de Falset, amb música a càrrec de la prioratina Marta Cardona (violí) i Miquel Àngel Cordero (contrabaix), amb obres de Django Reinhardt, Astor Piazzola, María Teresa Vera, Carlos Gardel…

Organitza
Fira del Vi de Falset