30a mostra de vins de
la DOQ Priorat i la DO Montsant

2, 3 i 4 DE MAIG DE 2025

Suspesa la Fira del Vi de Falset

Després de de sotmetre-ho a consulta amb el sector vitivinícola, la comissió organitzadora de la Fira del vi de Falset ha decidit suspendre l’edició d’aquest 2020, que havia de celebrar-se el primer cap de setmana de maig.

La comissió ha decidit que la Fira tornarà a celebrar-se el primer cap de setmana de maig de 2021. Finalment, atesa la situació i per raons operatives, s’ha renunciat a fixar una data alternativa aquest any.

La decisió es pren per responsabilitat arran de la situació d’emergència que estem vivint amb motiu de l’afectació del COVID-19.

Igualment, s’ha tingut en consideració la impossibilitat d’organitzar la Fira en condicions en les actuals circumstàncies, i malgrat que, com esperem, la situació d’emergència ja s’hagi donat per superada en aquelles dates.

Ens sap especialment greu haver de prendre aquesta decisió l’any que la Fira celebra el seu 25è aniversari, però creiem que és l’opció més coherent quan falten poc més de trenta dies per al cap de setmana del certamen.

Facebook
Twitter
Email