Nova subhasta benèfica de vins de Montsant i Priorat demà dissabte via Instagram Live

El periodista Xavier Graset serà l’encarregat de conduir demà, dissabte, a les 12 del migdia, via Instagram Live, una segona subhasta benèfica de vins organitzada per la Fira del Vi de Falset, la DO Montsant i la DOQ Priorat. Els beneficis es destinaran a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), amb l’objectiu de donar suport a la recerca científica contra la Covid-19.

La subhasta podrà seguir-se en directe a través del compte de la Fira del Vi: @firadelvifalset De fet, el passat 2 de maig ja va tenir lloc una primera subhasta de vins de Montsant i Priorat, que va permetre recaptar fins a 2.074 euros, que ja han estat lliurats l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. El cap de setmana vinent (dissabte 23 de maig a les 12 del migdia) està previst que se celebri la tercera i última subhasta online, també via Instagram Live i amb la conducció de Xavier Graset.

L’IISPV és un institut de referència nacional i internacional en investigació i translació biomèdica, i va ser l’escollit pels organitzadors de la subhasta, atès que coordina la recerca contra la Covid-19 a les comarques de Tarragona i les terres de l’Ebre. L’Institut treballa conjuntament amb l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Institut Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili, per trobar noves eines per combatre el SARS-CoV-2.

Facebook
Twitter
Email