La FiM Vila-seca i la Fira del Vi de Falset s’alien per maridar música i vi

Aquest matí l’Ajuntament de Vila-seca i l’Ajuntament de Falset han formalitzat un acord de col·laboració pel qual part de les propostes musicals de la Fira del Vi seran programades per la FiM Vila-seca i aquesta fira musical comptarà amb activitats relacionades amb el món del vi de la comarca del Priorat.

Mitjançant aquest acord, signat a l’Ajuntament de Falset per Carlos Brull, alcalde del municipi, i Pere Segura, alcalde de Vila-seca, la FiM Vila-seca i la Fira del Vi de Falset estableixen un acord de col·laboració. Aquesta nova aliança consisteix en la programació de dues actuacions musicals amb segell FiM en el marc de la 28a edició de la Fira del Vi de Falset, gràcies al comissariat de Martí Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca.

La Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) oferirà, en contrapartida, diverses activitats relacionades amb el món del vi, com ara tastos o degustacions al Castell de Vila-seca, durant la celebració de la fira, del 4 al 7 de maig.

Un dels objectius de l’acord és sumar esforços per donar projecció i centralitat al territori, a través de dues fires que s’han convertit en referents nacionals en els seus respectius àmbits. Aquest acord s’emmarca en la voluntat de la FiM Vila-seca d’establir col·laboracions amb institucions i agents culturals del territori, per tal de posar en valor les aportacions socials i culturals que aquest fa al conjunt del país.

Properament s’anunciaran els grups musicals amb segell FiM Vila-seca que actuaran a la Fira del Vi de Falset entre el 28 d’abril i l’1 de maig, així com les activitats enològiques que s’oferiran en el marc de la FiM, del 4 al 7 de maig a Vila-seca.

La Fira del Vi de Falset

La Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant), impulsada per l’Ajuntament de Falset, celebrarà la seva 28a edició del 28 d’abril a l’1 de maig. És un certamen que tornarà a tenir una doble vessant: d’una banda, la tradicional Fira del Vi, amb una mostra conjunta dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant; i de l’altra, la fórmula que permet, al llarg de tot el mes de maig, que els cellers de la DOQ Priorat i de la DO Montsant es converteixen en estands on tastar els vins mentre es trepitja la comarca. Amb pas dels anys la Fira del Vi s’ha convertit en un esdeveniment de referència nacional, amb un programa carregat d’actes en pobles de tota la comarca.

La FiM Vila-seca

La FiM Vila-seca celebrarà la seva propera edició del 4 al 7 de maig de 2023. L’objectiu és consolidar-se com a aparador i mercat de la música moderna emergent i dels espectacles musicals familiars fets a Catalunya.

La propera edició de la fira de música emergent i familiar de Vila-seca vol seguir treballant la recuperació d’un aparador professional de referència, que pretén contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu emergent i familiar. A finals del mes de març, la FiM Vila-seca anunciarà la programació després de rebre prop de 600 propostes musicals en la seva convocatòria artística.

Facebook
Twitter
Email