29a mostra de vins de
la DOQ Priorat i la DO Montsant

3, 4 i 5 DE MAIG DE 2024

La Fira del Vi de Falset obre avui la plataforma online per comprar tiquets anticipadament i reservar tastos als cellers

La Fira del Vi de Falset obre avui (dimecres 12 d’abril) la seva plataforma online (www.firadelvi.org), en la qual es poden comprar tiquets anticipadament per a la Fira presencial (el primer cap de setmana de maig) i també reservar degustacions en cellers de la comarca del Priorat, pertanyents a la DOQ Priorat i DO Montsant, entre el 2 i el 31 de maig.

En total, són 65 els cellers que s’han inscrit en la fira presencial de Falset, un 55% dels quals pertany a la DOQ Priorat i un 45% a la DO Montsant. Bona part d’aquests cellers també participaran en la proposta iniciada durant la pandèmia i que permet que, al llarg de tot el mes de maig, els cellers de la DOQ Priorat i de la DO Montsant obrin les seves portes i es converteixin en estands on tastar els vins mentre es trepitja la comarca.

Compra anticipada de tiquets

De la mateixa manera que l’any passat, l’Ajuntament de Falset, com a organitzador del certamen, ha posat en marxa una plataforma online que permet comprar els tiquets de degustació de manera anticipada, amb l’objectiu d’anar millorant el servei i l’atenció que es presta als visitants.

La Fira del Vi de Falset, en el seu format clàssic i presencial, obrirà portes el divendres 28 d’abril a la tarda (a partir de les 18 hores) mentre que el dissabte, el diumenge i el dilluns (29 i 30 d’abril i 1 de maig) el recinte estarà obert entre les 11 i les 21 hores, en horari ininterromput. La informació i el programa de la Fira es va actualitzant a ww.firadelvi.org.

A banda de l’habitual presència de cellers a Falset durant el cap de setmana i de les activitats que es fan arreu de la comarca, la 28a Mostra de Vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant aposta clarament per seguir posicionant-se com una fira professional i alhora de referència per al perfil “wine lover”, que és com es defineix als apassionats per la cultura del vi.

Reserva de degustacions als cellers

Pel que fa a les degustacions en cellers, iniciada el 2021, es prolongarà entre el dimarts 2 de maig i el dimecres 31 de maig. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la DO Montsant i la DOQ Priorat, proposa que tota la comarca del Priorat es converteixi en “recinte firal” durant un mes, amb cellers fent d’estands, tot oferint degustacions a aquelles persones que, prèviament, hagin reservat la seva plaça a: www.firadelvi.org

D’aquesta manera, la comarca es torna a convertir en un gran aparador vitivinícola tot el mes de maig, donant continuïtat a la fórmula dissenyada durant la pandèmia amb l’objectiu que la Fira no s’aturés i seguís sent útil als cellers, malgrat els diversos confinaments.

De fet, “la proposta de Fira al llarg de tot el mes de maig permet als visitants transcendir la visita d’un dia i organitzar estades d’un cap de setmana o de més dies amb la idea de conèixer millor la comarca i les seves propostes enoturístiques”, segons l’alcalde de Falset i president de la comissió organitzadora, Carlos Brull.

Facebook
Twitter
Email