Activitat

Concert: Les Sardines

5/05/2024 - 13:00

Escenari de la Fira. Falset

Group 135

Group 121

Gratuït

Benvinguts i benvingudes a l’univers de Les Sardines, un grup de música que et farà vibrar amb la seva passió per la música disco, funky i R&R. Imagina’t una fusió explosiva d’Aretha Franklin, Janis Joplin, Bruno Mars, Tina Turner, Gloria Gaynor, Donna Summer i Amy Winehouse, tot en un mateix escenari.

Amb més de 600 concerts a les seves espatlles, aquesta banda formada per quatre músics del Camp de Tarragona s’ha convertit en sinònim de festa i bon rotllo. Des del 2011, no han parat de fer ballar a tothom, des de festes majors fins a esdeveniments corporatius i festivals de renom.

A l’avantguarda del grup, trobem a la Merche, una cantant espectacular amb una posada en escena que t’arrencarà del seient. Toni Just a la guitarra, el mestre de les cordes, és considerat un dels millors guitarristes de soul del moment. Gerard Mallorquí, el ritme que et fa moure, és més que un bateria. I al Loti, un baixista quelcom genuí que aporta el groove necessari per fer bategar la sala.

Junts, formen Les Sardines, un grup que trascendeix les barreres del temps i et transporta a l’essència pura de la música. Amb ells, la festa està garantida i el bon rotllo, assegurat. Així que prepara’t per ballar, riure i deixar-te endur pel ritme contagiant d’aquests mestres de la música. Les Sardines et conviden a un viatge inoblidable a través dels millors temes clàssics de la història musical.

Facebook
Twitter
Email