29a mostra de vins de
la DOQ Priorat i la DO Montsant

3, 4 i 5 DE MAIG DE 2024

Activitat

El Molar música i vi: Adria Sentís i Dj Peris

21/04/2024 - 12:00

Poliesportiu. El Molar

Group 135

elmolarmusicaivi@gmail.com

Group 121

Gratuït

Molar, música i vi és un esdeveniment cultural lligat al poble del Molar i a les seves vinyes. Quatre dies amb tastos de vins i concerts , per a promocionar els cellers del terme més un celler convidat . També tindrem un dia un aperitiu amb intervencions d’artistes locals.

La idea motor és potenciar l’oferta cultural i enològica del poble del Molar, aprofitant la riquesa dels seus vins per atraure visitants interessats. Sempre hem pensat que la música, en aquest cas els concerts de petit format, i el suc de raïm fermentat conformen un bon maridatge, que unit al paisatge prioratí que ens envolta pot ser un gaudi per als sentits de qui hi viu o qui vol vindre a visitar-la. Aquest any sera la primera edició del que esperem acabi essent un referent cultural a la comarca.

Apostem per potenciar artistes locals pero al mateix temps poder donar espai a artistes d’arreu del país, intentant que la presencia femenina tingui un pes important en el programa artístic.Per això aquest any contem amb la Silvia Tomàs, Irene Reig i El Pèssol Ferèstec. I com artistes locals tenim als Blues Colours i al Adrà Sentís juntament amb DJ Peris.

  • Abonament a tots els tastos: 40 €
Facebook
Twitter
Email