28a mostra de vins de
la DOQ Priorat i la DO Montsant

28, 29, 30 D’ABRIL I 1 DE MAIG DE 2023

Condicions de participació dels cellers a la Fira del Vi

La Fira del vi de 2023 inclou la Fira del vi a l’Euterpe (la Fira de sempre), la Fira del vi als cellers així com activitats adreçades a un públic més profesional.

Fira del vi a l’Euterpe

1. La Fira del vi a l’Euterpe tindrà lloc del 28 abril a l’1 de maig. Divendres 28 en horari de tarda, dissabte 29, diumenge 30, i dilluns 1 en horari de matí i tarda.

2. La participació del celler a la Fira a l’Euterpe dona dret a l’estand amb retol i mobiliari així com a espai exterior prèvia sol·licitud (fitxa descriptiva adjunta.)

3. Aquelles persones que hi estiguin interessades podran comprar el pack de la Fira del vi, que inclou copa, pitet i 6 degustacions i que tindrà un preu de 18€.

4. Les degustacions es podran comprar de manera anticipada a través de la plataforma de reserva de la Fira a partir del mes d’abril.

5. Un tiquet dona dret a una degustació de vi a excepció dels vins prèmium,  que requereixen 2 tiquets.

6. Com s’ha vingut fent els darrers anys, els cellers que participin a la Fira del Vi en la modalitat de degustació rebran 0,50 € (IVA inclòs) per cada tiquet de degustació que presentin, abans del 31 de maig.

7. La participació del celler a la Fira a l’Euterpe dona dret a l’organització de tastos de vi a la carpa wine lover de franc .

8. La Fira oferirà el servei de venda de gel.

Fira als cellers

1. La Fira del vi posarà en marxa a primers d’abril la plataforma de reserva i venda online de tastos a cellers programats amb motiu del certamen.

2. Els cellers podreu programar tastos entre el dimarts 2 de maig i el dimecres 31 de maig, sigui entre setmana o en cap de setmana. Cada celler decideix quins dies i en quins horaris.

3. Els tastos hauran de ser 3 o 4 vins, i tenir una durada màxima aproximada d’uns 45 minuts (El que oferim NO és una visita convencional al celler, sinó una degustació de vins a peu de celler, com si us haguéssiu convertit en un “wine bar” excepcionalment).

En relació amb la durada dels tastos, els blocs reservables a la plataforma de venda seran d’1 hora. Per exemple, si un celler estableix una disponibilitat de les 10 a les 13 h, es podran reservar tastos de 10 a 11 h, de 11 a 12 h i de 12 a 13 h.

4. Els tastos als cellers tindran un aforament limitat a 12 persones. La plataforma online limitarà la reserva a aquest número.

5. Aquelles persones que hi estiguin interessades podran, mitjançant la plataforma de reserva, comprar tastos als cellers per un preu de 8€ per persona. El preu inclourà la degustació de 3 o 4 vins (com s’ha especificat en el punt 2) i una copa de la Fira.

6. La Fira del vi pagarà un preu de 4€ per cada tast que us sigui reservat a través de la plataforma de venda. Aquest pagament s’efectuarà des de l’Ajuntament de Falset a partir del 15 de juny (o 15 dies després de la data de finalització del certamen). 

7. Hem dissenyat un material gràfic per a cadascun dels cellers, amb la idea de donar una imatge de Fira conjunta. Aquest material haurà de ser retornat en acabar la Fira, amb l’objectiu de reutilitzar-lo en altres edicions del certamen.

8. L’organització de la Fira posa a disposició dels cellers copes de la Fira del Vi marcades per a la realització dels tastos. Aquestes copes son per lliurar als visitants (1 copa per persona).

9. Des de l’organització tindrem una persona treballant expressament per a la gestió de reserves. Podreu contactar amb ella: botiga@firadelvi.org