30a mostra de vins de
la DOQ Priorat i la DO Montsant

2, 3 i 4 DE MAIG DE 2025

Condicions de participació dels cellers a la Fira del Vi

La Fira del vi de 2024 inclou la Fira del vi a l’Euterpe (la Fira de sempre) i la Fira del vi als cellers.

Fira del vi a l’Euterpe

1. La Fira del vi a l’Euterpe tindrà lloc del 3 al 5 de maig. Divendres 3 en horari de tarda, dissabte 4 i diumenge 5 en horari de matí i tarda.

2. La participació del celler a la Fira a l’Euterpe dona dret a l’estand amb retol i mobiliari així com a espai exterior prèvia sol·licitud (sol·licitud que podreu efectuar més endavant).

3. Aquelles persones que hi estiguin interessades podran comprar el pack de la Fira del vi, que inclou copa, pitet i 8 degustacions.

4. Les degustacions es podran comprar de manera anticipada a través de la plataforma de reserva de la Fira a partir del mes d’abril.

5. Un tiquet dona dret a una degustació de vi, a excepció dels vins prèmium que requereixen 2 tiquets.

6. Com s’ha vingut fent els darrers anys, els cellers que participin a la Fira del Vi en la modalitat de degustació rebran 0,75 € (IVA inclòs) per cada tiquet de degustació que presentin abans del 31 de maig.

7. La participació del celler a la Fira a l’Euterpe dona dret a l’organització de tastos de vi a la carpa wine lover així com en altres espais habilitats per l’organització de la Fira, de franc.

8. La Fira oferirà el servei de venda de gel.

9. La participació del celler a la Fira a l’Euterpe dona dret a la utilització del servei logístic del Magatzem per a la venda vi, de franc.

Fira als cellers

1. La Fira del vi posarà en marxa a primers d’abril la plataforma de reserva i venda online de tastos a cellers programats amb motiu del certamen.

2. Els cellers podreu programar tastos entre el dimarts 6 de maig i el divendres 31 de maig, sigui entre setmana o en cap de setmana. Cada celler decideix quins dies i en quins horaris.

3. Els tastos hauran de ser 3 o 4 vins, i tenir una durada màxima aproximada d’uns 45 minuts (El que oferim NO és una visita convencional al celler, sinó una degustació de vins a peu de celler, com si us haguéssiu convertit en un “wine bar” excepcionalment).

En relació amb la durada dels tastos, els blocs reservables a la plataforma de venda seran d’1 hora. Per exemple, si un celler estableix una disponibilitat de les 10 a les 13 h, es podran reservar tastos de 10 a 11 h, de 11 a 12 h i de 12 a 13 h.

4. Els tastos als cellers tindran un aforament limitat a 12 persones. La plataforma online limitarà la reserva a aquest número.

5. Aquelles persones que hi estiguin interessades podran, mitjançant la plataforma de reserva, comprar tastos als cellers per un preu de 10 € per persona. El preu inclourà la degustació de 3 o 4 vins (com s’ha especificat en el punt 2) i una copa de la Fira.

6. La Fira del vi pagarà un preu de 4 € per cada reserva que rebeu a través de la plataforma de venda. Aquest pagament s’efectuarà des de l’Ajuntament de Falset a partir del 15 de juny (o 15 dies després de la data de finalització del certamen). 

7. Hem dissenyat un material gràfic per a cadascun dels cellers, amb la idea de donar una imatge de Fira conjunta. Aquest material haurà de ser retornat en acabar la Fira, amb l’objectiu de reutilitzar-lo en altres edicions del certamen.

8. L’organització de la Fira posa a disposició dels cellers copes de la Fira del Vi marcades per a la realització dels tastos. Aquestes copes son per lliurar als visitants (1 copa per persona).

9. Des de l’organització tindrem una persona treballant expressament per a la gestió de reserves. Podreu contactar amb ella: botiga@firadelvi.org